MOBILDROPIN

Mobildropin er reparasjons- og service butikk med lang erfaring innen reparasjon og serviceverksted av de fleste typer mobiltelefoner. Mobildropin verksted butikker i Oslo senter og majorstuen, er sammen for å sikre bedre kvalitet til god pris.  

Med fagbrev innen elektronikk og genuin interesse for faget og kvalitet, har våre kvalifiserte teknikere mange års erfaring innen mobil og dataservice.

Som kunde hos Mobildropin kan Du være trygg på at dine eiendeler og din informasjon blir tatt godt være på av vår kvalifiserte personell.

Produksjon ved verkstedet er effektivt strukturert og strømlinjeformet. Kvalifiserte teknikere jobber i ro med fokus på det de gjør best, nemlig feil søker, reparerer og tester din mobil for optimal drift.


Du som kunde er i fokus og vi vil gjøre vårt beste for å holde det vi lover. Det er ingenting som gleder oss mer enn at du er fornøyd! Vi reparerer mobiler av de mest kjente merkene som: Apple, huawei, Samsung og LG.

Med riktig kompetanse finner vi i felleskap riktige løsninger og tilbyr deg faglig bistand til de problemene du selv ikke klarer til en pris du kan leve med.

Ta gjerne kontakt med Mobildropin allerede i dag for innlevering av mobiltelefoner og nettbrett så vi kan sammen finne ut om vi kan hjelpe deg med! Velkommen skal du være!